tportal.hr | MAXtv | Shopping | Fonoteka | Telefonski imenik | Webmail | Playtoy | SVI SERVISI |
Pepeljuga38

http://www.iskrica.com/profili/Pepeljuga38
ID: 1027467

Žena, oko 44 godina, Zagreb i zagrebačka, Hrvatska, Vodenjak.
Zadnji posjet 18.10.2018. 10:45


heteroseksualna
oko 65 kg
oko 165 cm
Boja očiju: Nedefinirana
Boja kose: Smeđa
Izgled: Odličan, vježbam svakodnevno!
Traži: osobu istih godina
Ovdje je jer: Nadam se da ću započeti dugotrajnu vezu


 
Moj ukupni izgled se može opisati kao:
Prosječan
 
Trenutno živim...?
S djetetom / djecom
 
Moj trenutni status se može opisati kao:
U nadi je spas
 
Na pitanje o djeci odgovaram:
Imam djecu i ne želim imati još djece
 
Koliki dio u tvom životu zauzima religija?
Smatram se duhovnom osobom
 
Kakav je tvoj odnos prema novcu?
Pazim koliko trošim
 
Piješ li alkohol?
Ne
 
Koliko si zadovoljan(a) svojim sadašnjim poslom?
Ne radim
 
Kada bi izašao(la) sa nekim koga si upoznao preko iskrice, gdje bi to bilo?
Negdje u gradu
 
Misliš li možeš nekoga upoznati preko iskrice?
Izašao(la) bih sa nekim zanimljivimOpiši osobu koju želiš upoznati. Koje osobine su ti najprivlačnije?
MOLIM DA MI SE NE JAVLJAJU MLAĐI OD 40 tak godina! NE ZANIMA ME TO! Nit dopisivanje, nit druženje, samo stariji i ozbiljniji......-->Netko za upoznavanje? Netko za izaći van u šetnju, sokić, klopu..? I znajte da vi dolazite u moj grad, ne dolazi u obzir da ja dolazim i plaćam vlak.
 
Opiši sebe kao osobu, opiši svoj izgled. Ovo je dobro mjesto da se opišeš ukoliko nemaš fotografiju.
Voljela bi upoznat nekog za vezu od 40tak godina do najbolje cca 50. g. Ja sam zvrk koji voli klizanje, rolanje, šetnje..pričanje, zezanje, smijanje, glupiranje, šopingiranje, kupanje, putovanje.. itd..ali sam Dama, i poštujem i sebe i osobu s kojom jesam.
 
Kakav je tvoj pogled na duhovnost, i kako se to odražava na tvoje stavove?
Zbog previše negativnih iskustva, maltretiranja, ne davam broj neznancima, pa zato tko mi pošalje bon za TOMATO ili VIP, ostavi svoj broj moba, ja zovem.DAJ SHVATITE, i ne ispitivajte me za broj, ne pada mi na pamet dežurati i svakom odg.gdje sam, šta se nisam javila, šta nisam poslala sms, gdje sam, s kim sam ako se ne javim odmah.TO MI NE TREBA.Nitko odavde mi nije ni dečko niti muž da me provjerava i dosađuje.Ja ću nazvati dok ostavite bon, nikako drugačije.
 
Da li si član nekakve organizacije, kluba udruge?
**Molim sve, već kad si zavirio u moj profil, pročitaj sve i pogledaj galeriju slika. NE živim u ZGu, već u Ivanić Gradu!! ** NE OSTAVLJAJTE MI BR MOB.NE ZANIMA me to.Nit ću vam se javiti.Prvo bon, pa onda broj.
 
Kakvi su tvoji politički stavovi? Pripadaš li nekoj političkoj stranci ili organizaciji? Koliko te zanima politika?
I molila bi da mi se ne javljate vi što imate nešto za filozofirati, ne znate moj život niti situaciju, i ne tražim da mi solite pamet.Znam šta želim i tražim, i znam kakva mi situacija..Tražim ozb za vezu-brak, i koji više ne želi djecu. Volim se upoznavat uživo, razgovarat, izlazit..
 
Kada bi mogao/la izaći sa bilo kime, tko bi to bio?
*** Molim sve druželjupce koji mi pišu da imaju mrcinu od 17, 18, 19 i više cm, BRAVO momci, svaka čast, ali me to ne zanima. Ako će me nešto zanimati, pitat ću vas! Mene zanima veličina vaše DUŠE a ne centimetri vašeg PIŠE!!! (uda)****
 
Koju vrstu glazbe voliš? Napiši par koncerata ili priredbi na kojima si bio/la.
Može se desiti da odlučim nekoga i BOLJE upoznati (ako si normalan), Zato, tko zna, možda mi baš vi zapnete za oko i osvojite me svojim šarmom, ljubaznošću, karakterom, izgledom, pojavom, stavom, finoćom.
 
Koji su tvoji omiljeni citati iz knjige, filma, pjesme... ?
Ovak, par mojih uvijeta kakvog muškarca očekujem za vezu-brak: da je slobodan, da ima primanja, da ima auto, da ima svoj stan/kuću, da je u krugu Ivanića cca 50km, da ima zelene ili plave oči, zgodan, spotski lik poželjan, nikako debeli, buckasti niti premršav, ne niži od 167cm, da voli smijeh, zabavu, muziku, šoping, izlete, more, bazene, prirodu, životinje.Ako nisi sposoban biti vjeran, nemoj se mi ni javljati, pametna sam osoba, i sve mogu doznati, pa me ne pokušaj muljati.
 
Koji su tvoji omiljeni filmovi i/ili glumci?
Avanture me nikako ne zanimaju, kao ni sex na jednu noć..Kod mene je to malo drugačije, prije ozbiljne veze niti nema intimnosti, moram se uvjeriti da si sposoban za mene, odgovarajuća osoba, dovoljno zrela i pametna da imaš dobru, pametnu, ozbiljnu i vjernu žensku..
 
Gdje si rođen(a) i gdje si sve do sada živio (la). Navedi neka mjesta koja si proputovao(la).
I još jedna bitna stvar, Molim, ali stvarno molim, nemojte mi tražiti ili nuditi posao, niti mi soliti pamet oko posla..Ako se vama radi, samo dajte, ali nemojte meni sudit šta moram.Ništa ja ne moram, ja radim što želim i što hoću, i znam što hoću a i što mogu, i smijem.Ako nemaš za dvoje osobe dovoljno, onda budi sam.
 
Kojom se vrstom posla baviš? Koliko dugo si u tom poslu? Da li uživaš u svom poslu?
** Ovo morate znati o mojoj situaciji, ne skrivam ništa, pa bi ZAMOLILA dušice tko želi i može, vaša odluka, punoljetne ste osobe, odvojiti malo HRANE, (bilo šta, tjestenine, konzervi..)može i slatkiša za nas dvoje, pa tako nam malo uljepšati ove dane, sve što imate doma viška i možete odvojiti, bili bi zahvalni..Ima tko kakav kupon, popust, bon viška?(od Konzuma i sl?)...Živimo u najmu od 2000kn od samo 299 kn dj., i malo socijalne i molimo sve što možete donirati na pomoć. HVALA
 
Koji su neki od tvojih životnih ciljeva? Gdje vidiš sebe u naredne dvije ili pet godina?
Netko za ozbiljnu vezu?? Očigledno da takvi više ne postoje..Većina ovdje su oženjeni koji traže avanture..Ima tko da nije u braku, vezi, da je normalan i zreo za vezu? I stariji od 40 g. A sebe za 5 godina vidim u sretnom braku...(ili je samo to vic, pokazat će vrijeme)
 
Postoji li još nešto što želiš reći, a ova pitanja nisu pokrila?
PUNO ZAHVALJUJEM svima koji su do sada došli, upoznali me, vidjeli da sam sasvim normalna osoba, majka, žena, proveli s menom u dobrom društvu vrijeme, usput pomogli na bilo koji način! Ili oni koji nisu mogli doći, al se čuli/čujemo. Hvala do neba, hvala Bogu da postoje još takve dobre duše...HVALA VAM dobri ljudi..uljepšali ste nam život i pomogli jako puno...