tportal.hr | MAXtv | Shopping | Fonoteka | Telefonski imenik | Webmail | Playtoy | SVI SERVISI |




sexsnacks

http://www.iskrica.com/profili/sexsnacks
ID: 1081471

Muškarac, oko 40 godina, Zagreb i zagrebačka, Hrvatska, Vaga.
Zadnji posjet 07.01.2021. 17:16

heteroseksualan
oko 80 kg
oko 180 cm
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Smeđa
Izgled: Proporcionalan
Ovdje je jer: Znatiželja


 
Trenutno živim...?
Solo
 
Na pitanje o djeci odgovaram:
Nemam djece, ali tvoja mi ne smetaju



Koje navike te kod drugih najviše iritiraju?
(pitanja su malo dosadnjikava, pa da probam sa najčešće postavljenima kroz dopisivanje) ŠTO TRAŽIŠ OVDJE? Virtualno - tipkanje, kvalitetnu komunikaciju. Ako se kroz to ostvari želja za upoznavanje uživo i ispostavi se da smo si i jako privlačni...pa, smislit ćemo već nešto. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
 
Da li si član nekakve organizacije, kluba udruge?
ŠTO TE PRIVLAČI NA ŽENI? Kada zna dobiti ono što želi. Kad joj se u pogledu vidi želja, strast, odlučnost.. A ovdje, virtualno - za početak opuštena i otvorena komunikacija. Dosta sam otvoren i direktan u komunikaciji, i to mi odgovara s druge strane.
 
Kako najčešće provodiš slobodno vrijeme? Sport? Hobi? Kako provodiš vikend?
ČIME SE BAVIŠ U ŽIVOTU? Poslom :P Prodaja, obožavam ga, smatram se sretnim što uživam u poslu i mogu od njega ugodno živjeti, izuzetno sam zahvalan na tome. ZAŠTO TAKAV NICK (BAŠ MI JE ODBOJAN)? Rimuje se i usput odbije određeni tip osoba s kojima mi se ne komunicira... btw, jel bi bio bolji deckozg31?
 
Kakvi su tvoji politički stavovi? Pripadaš li nekoj političkoj stranci ili organizaciji? Koliko te zanima politika?
I ŠTO SAD KAD SI ODGOVORIO NA SVA TRIVIJALNA PITANJA OKO KOJIH SE VRTI POČETNA KONVERZACIJA OVDJE? O ČEMU DA PRIČAMU? Ako sam u profilu ispucao sve teme o kojima smo mogli tipkati, onda zajebi tipkanje :) Mogu i želim otvoreno pričati o bilo čemu, ne treba mi 3 sata izmjenjivanja poruka od jedne rečenice da bih stekao povjerenje u nekoga.
 
Što je za tebe sexy? Što je za tebe sexy na tvom partneru?
Ovo je čak OK pitanje - stav, pogled, energija. Kada se osoba dobro osjeća u svom tijelu, bez obzira na koji kg viška/manjka.
 
Koji su neki od tvojih životnih ciljeva? Gdje vidiš sebe u naredne dvije ili pet godina?
Solo muškarac, posvećen poslu, uživanju u slobodi, plesu i drugim stvarima koje me vesele. Podijelitit povremeno ugodne trenutke s ljudima koji su mi dragi ili zanimljivi ili privlačni. Osigurati si još pasivnih prihoda kako bih mogao u 'mirovinu' kada to poželim. Jednostavna sam osoba :P :D
 
Postoji li još nešto što želiš reći, a ova pitanja nisu pokrila?
Ovo je samo još jedan način upoznavanje novih ljudi. Istina, anonimnost daje mnogima hrabrost da pokažu na prvu pravo lice, no to je dobra stvar. Lako i brzo se isfiltriraju osobe koje nam ne odgovaraju. Stoga, opušteno i bez previše očekivanja, nitko nam nije ništa dužan, ovo bi sve prije svega trebala biti zabava.