tportal.hr | MAXtv | Shopping | Fonoteka | Telefonski imenik | Webmail | Playtoy | SVI SERVISI |




feminizirajme

http://www.iskrica.com/profili/feminizirajme
ID: 1207932

Muškarac, oko 31 godina, Zagreb i zagrebačka, Hrvatska, Jarac.
Zadnji posjet 04.09.2024. 12:54
Galerija slika

biseksualan
oko 75 kg
oko 170 cm
Boja očiju: Plava
Boja kose: Smeđa
Izgled: Proporcionalan
Ovdje je jer: Tražim osobu za avanturu


 
Moj trenutni status se može opisati kao:
Samovanje
 
Gdje živiš?
U stanu
 
Koliki su ti prihodi mjesečno?
8000 - 9000 kn
 
Kako bi opisao(la) svoj posao?
Administrativni posao
 
Kakvo je tvoje obrazovanje:
Srednja škola
 
Koja je tvoja omiljena zanimacija u zatvorenom prostoru?
Računala i Internet
Kino, kazalište, koncerti
Čitanje
Shopping
Kućni poslovi
 
Koju životinju bi odabrao(la) za kućnog ljubimca?
Mačku
 
Da li si imao(la) homoseksualnih iskustava i da li bi ikada probao(la) tako nešto?
Imao(la) sam jedno takvo iskustvo
 
Piješ li alkohol?
Rijetko
 
Konzumiraš li lake droge?
Ne
 
Slijediš li modne trendove?
Umjereno
 
Kakav je tvoj stil odijevanja?
Volim se dotjerati
 
Koliko si zadovoljan(a) sa srećom u svom životu?
Nisam još napravio(la) mnogo stvari koje želim napraviti
 
Što misliš o vezama na daljinu?
Sa pravom osobom, sve je moguće
 
Kada bi izašao(la) sa nekim koga si upoznao preko iskrice, gdje bi to bilo?
Negdje na kavi
 
Misliš li možeš nekoga upoznati preko iskrice?
Izašao(la) bih sa nekim zanimljivim



Opiši osobu koju želiš upoznati. Koje osobine su ti najprivlačnije?
Samouvjerena, u četiri zida čak i stroga žena, s jasnim planom što želi napraviti od mene i kakav odnos želi. Pouzdana, netko kome se mogu povjeriti. Netko uz koga se mogu osjećati sigurno. VAŽNO: Osim u iznimnim slučajevima, ne zanimaju me sad muškarci. Užasno su naporni uleti sa seksom i jebanjem, svi isto. Da, naravno da me to zanima, ali imam neke prioritete i to dosta jasno piše. Očito je najjednostavnije naći i pojebati se, to mogu bilo kad, i planiram i želim puno toga.
 
Koje navike te kod drugih najviše iritiraju?
Smeta me pušenje ali spremna sam preći preko toga za pravu osobu. Drugo me ništa posebno ne iritira kod drugih. Najviše me iritira kad mi pukne šav na hulahopkama ili čarapama, tipično ženski problem, poludim! U usporedbi s tim mislim da sam dosta tolerantna prema drugim stvarima i ljudima...
 
Opiši sebe kao osobu, opiši svoj izgled. Ovo je dobro mjesto da se opišeš ukoliko nemaš fotografiju.
>>>>>> MAIL: siliconegirl@gmail.com
 
Koje stvari ti najviše daju samopouzdanje? Kada bi mogao(la) mijenjati jednu svoju osobinu, što bi to bilo?
Pristala bi odmah ove sekunde na operaciju grudi jer ih želim više od ičega. Maštam o grudima, o tome da se mogu naručiti na operaciju i ugraditi implantate. Imam dosta dobru ideju o tome koju veličinu želim i zašto. Da se barem odmah sutra mogu probuditi s njima, sad bih potpisala i pristala na SVE za to! Luda sam, ne mogu prestati maštati o tome kako mi kirurg gura implantate u grudi i kako se budim s njima. Imam još neke ideje za neke estetske zahvate koje bi mogla napraviti odmah.
 
Gdje si upoznao/la svoje sadašnje prijatelje? Opiši svoj krug prijatelja.
Uglavnom u školi, na faksu i na poslu. Nitko od njih ne zna što sam zapravo tako da bi im bilo veliko iznenađenje da saznaju (slučajno ili namjerno). Ako ti nisam dobra možeš mi se prijetiti da ćeš svima reći ili se prijetiti da ćeš im poslati fotke ili neki inkriminirajući video.
 
Da li si član nekakve organizacije, kluba udruge?
Člam sam dm active beauty kluba jer mi se to isplati s obzirom na hrpu ženske kozmetike koju gomilam. Drugo me ne zanima.
 
Kako najčešće provodiš slobodno vrijeme? Sport? Hobi? Kako provodiš vikend?
Slobodno vrijeme najčešće providim čitajući ženske časopise, surfajući po stranicama o modi i kozmetici, gledam YouTube tutoriale kako se dobro našminkati, isprobavam žensku odjeću, šminkam se, sređujem nokte kad imam dovoljno vremena itd. Uglavnom ne zanimaju me nikakve "muške" stvari. U društvu kad se priča o nogometu ili automobilima, šutim kao kakva glupača jer ništa ne razumijem ali i želim da tako ostane.
 
Kakvi su tvoji politički stavovi? Pripadaš li nekoj političkoj stranci ili organizaciji? Koliko te zanima politika?
Ja sam teški fail po raznim kriterijima. Pravo muško neću nikad biti pa nema smisla niti da razmišljam u tom smjeru niti želim da me se ohrabruje da "budem muško". Zbog toga se ne morate javljati. Nećete me preobratiti da odustanem od ideje i želja koje sam opisala ovdje.
 
Kada bi mogao/la izaći sa bilo kime, tko bi to bio?
Samouvjerena djevojka ili žena koju privlači ideja da od dečka, već prilično sklonog ženskim stvarčicama, pokuša napraviti pravu curku. Netko tko odiše samopouzdanjem i sposoban je kontrolirati tako nešto. Sve opcije otvorene tokom i nakon toga...
 
Koji bi bio savršeni scenarij za prvi izlazak sa nekom osobom?
Shopping i onda isprobavanje kupljenih stvarčica :) Ili neki kozmetički tretman, solarij, umjetni nokti tj gel nokti, kozmetika (šminka, trepavice...), nešto, pa modna revija s kupljenim stvarčicama doma. I foto session. I onda objaviš moje pičkaste fotke na mom instagramu. Ili ih pokažeš svojim frendicama i zajedno se smijete na moj račun, gle ovu pičkicu, kako je jadna...
 
Što je za tebe sexy? Što je za tebe sexy na tvom partneru?
Seksi mi je kod muškaraca kad vidim da me želi jebati i da bi me rasturio. Seksi mi je kod žena kad vidim da bi me sadistički izjebale dildom, da bi me htjele vidjeti kako skvičim i patim se ili da bi se htjele zajedno s frendicama smijati "dečku" u suknjici i štiklama te me ponižavati i vrijeđati dok ih služim, uglavnom da me ismijavaju kao kujicu, kurvu, niže biće.
 
Koju vrstu glazbe voliš? Napiši par koncerata ili priredbi na kojima si bio/la.
U zadnje vrijeme narodnjake. Privlači me i taj stil izgleda i odijevanja. Nabijeno mi je to sve seksualnošću i razuzdanošću pa sam se ozbiljno navukla na tu glazbu.
 
Koju srednju školu /fakultet si pohađao(la)? Koji su ti bili najzanimljiviji predmeti u to doba?
Ništa mi nije bilo pretjerano zanimljivo. Trebala sam radije u frizersku ili kozmetičarsku neku iskreno. Nije da je ovo što sad radim loše plaćeno ali nisam dugoročno sigurna da to želim raditi.
 
Kojom se vrstom posla baviš? Koliko dugo si u tom poslu? Da li uživaš u svom poslu?
Bavim se digitalnim marketingom i IT-om. Iskreno ne uživam baš, Htjela bih raditi neki jednostavniji posao koji će mi ostaviti više vremena za šminkanje i eksperimentiranje. Ne želim uvrijediti cure pa reći da želim nešto tipično ženskasto ali, da, želim neki tipično ženskasti posao, raditi na kiosku, u pekari, u trgovini s odjećom ili nešto takvo. Iskreno mislim i da nisam kapacitet za neke intelektualne poslove, želim biti curka bez previše ambicija u tom poslovnom smislu.
 
Kada bi mogao(la) odabrati jednu osobinu, poput osobina superjunaka iz crtića, koja bi to osobina bila?
Da mogu sresti zlatnu ribicu i zamolim je da me pretvori u ženu. Da joj samo pokažem fotku neke žene koja mi je uzor i da sam sljedeće sekunde žensko. Evo samo to.
 
Na koje pitanje bi želio(la) dobiti odgovor odmah na prvom spoju, a to jednostavno ne možeš pitati?
Gdje si kupila to što nosiš, baš je slatko/lijepo/seksi, želim probati i imati isto :) Jel bi ti bilo OK da krenem uzimati ženske hormone, kako bi reagirala na moje kljukanje hormončićima ili injekcije? Jel bi me htjela razjebati nekim velikim buttplugom i slušati me kako skvičim dok mi sadistički razvaljuješ guzu i pripremaš ju za muškarce? Evo zato nema smisla da kao “muško” uopće idem na dejtove sa ženama.
 
Koji su neki od tvojih životnih ciljeva? Gdje vidiš sebe u naredne dvije ili pet godina?
Vidim se bez muške odjeće u ormaru (što se mene tiče možemo to ritualno spaliti). Vidim se bez muške kozmetike. Vidim se uvijek bez iznimke u cipelama s petom, mrzim ravno i neću imati ništa ravno na policama s cipelama ikad. MRZIM ravne cipele i spremna sam da me odsad do kraja života bole stopala i noge od peta ali moram to napraviti za ljepotu i da je to mala žrtva. Vidim se s plastičnim operacijama i to puno njih! Vidim još svašta ali to ostavljam za ako se javiš :)
 
Postoji li još nešto što želiš reći, a ova pitanja nisu pokrila?
Dečko koji želi postati cura. Želim upoznati djevojku/ženu koja potencijalno želi imati kontrolu nad tim odnosno koja može pomoći savjetima - šminka, odjeća, cipelice... obožavam pričati o "ženskim" temama i prirodno se osjećam super kao curka. Javi se pliz. Nemam ograničenja u godinama. Poželjno je čak ako si stroža, da me malo "pritisneš" na tom putu i da nemam izbora oko nekih stvari. Pametnija si, mudrija i iskusnija, znaš što treba, za razliku od mene, glupačice...