tportal.hr | MAXtv | Shopping | Fonoteka | Telefonski imenik | Webmail | Playtoy | SVI SERVISI |




Vodenjak89

http://www.iskrica.com/profili/Vodenjak89
ID: 1521290

Muškarac, oko 35 godina, Osječko-baranjska, Hrvatska, Vodenjak.
Zadnji posjet 30.06.2018. 09:28
Galerija slika

heteroseksualan
oko 75 kg
oko 185 cm
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Izgled: Odličan, vježbam svakodnevno!
Ovdje je jer: Znatiželja


 
Moj ukupni izgled se može opisati kao:
Jaaako dobar
 
Kakva je tvoja frizura?
Kratka ravna kosa



Opiši osobu koju želiš upoznati. Koje osobine su ti najprivlačnije?
Opustenost, fleksibilnost, spontanost. Volim kada je zena pomalo divlja da joj nije problem popiti bocu vina u parku ali isto tako da joj nebi bilo ni strano otici na veceru u Sheraton. Bitno je da ima mjeru i da se zna prilagoditi situaciji. Da nije potpuni rob navikama i drustveno nametnutim normama i standardima. Uz to sve kada se nadoda malo zenske sarmantnosti, njegovanog izgleda i finog mirisa to je dobitna kombinacija :))))
 
Koje navike te kod drugih najviše iritiraju?
Jako mi je iritantno prenemaganje. Takoder mi je odvratno kada osobe u online komunikaciji izoblice svoju osobnost te postanu najbolji, najljepsi, najuspjesniji. Skrivajuci se iza ekrana stvaraju neku virtualnu "visu sliku" o sebi, dobiju krila te postanu bahati i bezobrazni   i vrijedaju druge sugovornike. Privremeno zadovoljavanje ega na nacin vrijedanja drugih je i vise nego irititantano i odvratano!
 
Opiši sebe kao osobu, opiši svoj izgled. Ovo je dobro mjesto da se opišeš ukoliko nemaš fotografiju.
Preruzan sam :D Kada sam bio dijete mama je za mene vezala onu Beljsku kobasicu kako bi natjerala psa da se igra sa mnom :P , al kazu mi da sam dobar u dusi i da ponekada znam biti duhovit, tako da na taj nacin kompenziram svoj nedostatak izgleda. PS: sliku saljem al iskljucivo na vlastitu odgovornost posto postoji opasnost od nocnih mora :D
 
Što je za tebe sexy? Što je za tebe sexy na tvom partneru?
Stav, ponasanje i inteligencija. To su vise stvari koje proizlaze iz neverbalne komunikacije. Svaka zena moze biti sexy, bitno je samo kako se ona ponasa i kako "prezentira" sebe.