tportal.hr | MAXtv | Shopping | Fonoteka | Telefonski imenik | Webmail | Playtoy | SVI SERVISI |
sextress

http://www.iskrica.com/profili/sextress
ID: 778399

Žena, oko 41 godina, Zagreb i zagrebačka, Hrvatska, Ovan.
Zadnji posjet 20.01.2019. 02:18
Galerija slika

heteroseksualna
oko 70 kg
oko 170 cm
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Smeđa
Izgled: Proporcionalan
Traži: osobu istih godina
Ovdje je jer: Znatiželja


 
Kakva je tvoja frizura?
Srednje duga ravna kosa
 
Koju životinju bi odabrao(la) za kućnog ljubimca?
Konja
 
Koje je tvoje omiljeno godišnje doba?
Ljeto
 
Kakav je tvoj odnos prema novcu?
Pazim koliko trošim
 
Piješ li alkohol?
Rijetko
 
Da li pušiš?
Ne, i smeta mi kad drugi puše
 
Slijediš li modne trendove?
Umjereno
 
Koliko si zadovoljan(a) sa srećom u svom životu?
Želim još malo, no imam sve što mi treba
 
Što misliš o vezama na daljinu?
Daleko od očiju, daleko od srca
 
Misliš li možeš nekoga upoznati preko iskrice?
Malo je vjerojatno da ću izaći sa nekim koga upoznam ovdje
 
Po tome što i koga tražim, nazvao(la) bih sebe..
Jako izbirljiv(om)Opiši osobu koju želiš upoznati. Koje osobine su ti najprivlačnije?
Tražim PARTNERA za život i sve šta on nosi. Ne znači da to mora biti do kraja života, ali dok trajemo, želim da to bude potpuno. Velika sam maza i tražim isto takvu mazu. Volim aktivan život i tražim nekog tko isto uživa u svakakvim aktivnostima. Imam kuću i vrt pa netko tko zna barem travu pokositi i to mu nije neki problem, bio bi za mene moj Supermen :)
 
Koje navike te kod drugih najviše iritiraju?
Apsolutno me smetaju: pušači i bradati muškarci. Muškarci niži od mene u petama (oni ispod 180) su mi neprivlačni. Netko stariji od 35 a da si nije osigurao auto, riješio stambeno pitanje i nema stabilan posao mene ne može fascinirati. Prostački vicevi, zapušteno tijelo i zubi, bivše žene i djeca... veliko ne! I da, mora biti u i iz Zg
 
Opiši sebe kao osobu, opiši svoj izgled. Ovo je dobro mjesto da se opišeš ukoliko nemaš fotografiju.
Slika je provokacija, ovdje sve divne i krasne 90/60/90, 50kg na 170 pa eto...Nemam baš toliko kila ali oblina imam. Oblačim se jednostavno, klasične hlače, bluzica, ravne cipele...nije ugodno cijeli dan u petama. Ne nosim nakit, šminkam se vrlo malo ili nikako. Ne koristim steznike, bottom up, push up, umetke, ekstenzije, gelirane nokte, ljuskice na zubima... To što vidiš na prvoj kavi, to češ ugledati i ujutro pored sebe, ako do toga stignemo.
 
Koje stvari ti najviše daju samopouzdanje? Kada bi mogao(la) mijenjati jednu svoju osobinu, što bi to bilo?
Neovisna sam i samostalna, nije uvijek lako ali mi daje veliku slobodu. Kad me netko duboko razočara, brišem ga iz svog života bez imalo žaljenja i ne osvrćem se više... to ne bih mijenjala ni za šta :) A mijenjala bi svoju ljubav prema istini i poštenju, i odanost ljudima do kojih mi je stalo... to danas nije nimalo popularno i na cijeni.
 
Kakav je tvoj pogled na duhovnost, i kako se to odražava na tvoje stavove?
Duhovnost je puno dalje i puno više od križa oko vrata i hodanja u crkvu nedjeljom da svi vide kakav si vjernik. Duhovnost je više od svih religija zajedno. Istinski duhovan čovjek navečer mirne duše i čista srca zaspi, a ujutro se probudi sa osmjehom i povjerenjem u novi dan.
 
Kako najčešće provodiš slobodno vrijeme? Sport? Hobi? Kako provodiš vikend?
Imam jako puno različitih hobija, a s kojim se bavim ovisi o tome koliko imam love. Ali ako moram odabrati to bi bilo preuređivanje stanova, kuća, okoliša ili barem zidova i namještaja u najblažoj varijanti.
 
Kada bi mogao/la izaći sa bilo kime, tko bi to bio?
Visok, zgodan i stabilan muškarac. Glatko obrijan, s lijepim rukama, mirisan, sexy glas.. dobar vozač i netko kome se sve više i više divim kako otkrivam nove detalje o njemu. Ostvaren u životu i siguran u sebe toliko da nema potrebu za dokazivanjem, već ga zanimam JA. Netko tko je spreman razmišljati o NAMA i djelovati da MI možemo lijepo i u svemu funkcionirati.
 
Koji bi bio savršeni scenarij za prvi izlazak sa nekom osobom?
Potpuno nebitno gdje i kako ako je osoba prava... Imam neko šesto čulo pa bez obzira na okolnosti, izgled ili uvjete zapravo odmah znam sudbinu tog odnosa... tako da nikakvi specijalni planovi ne pomažu i nema opterećenja, jer ionako će ono nešto izvan naše moći presuditi ;)
 
Što je za tebe sexy? Što je za tebe sexy na tvom partneru?
miris, ruke i osmjeh, način kako me zagrli... ja sam relativno visoka (168) i sa oblinama, tako da mi pored niskih/mršavijih muškaraca jednostavno nije ugodno, osjećam se kao mali Rambo, onak da ću još ja njega morati braniti ako nas netko napadne. Zato volim visoke, čvrste muškarce pored kojih se osjećam nisko, sitno i kao žena.
 
Koji su tvoji omiljeni citati iz knjige, filma, pjesme... ?
Za sve one koji imaju problema sa mojim profilom i posebno uvjetima/kriterijima koje tražim pa mi savjetuju da ih snizim: Ne tražim bilo kakvog muža samo da riješim stan i hranu već tražim partnera i muškarca pored kojeg ću biti sretna i koji će me svaki dan iznova motivirati da dajem najbolje od sebe. TRAŽI SE NETKO POSEBAN
 
Kojom se vrstom posla baviš? Koliko dugo si u tom poslu? Da li uživaš u svom poslu?
Polako i pomalo mijenjam svijet oko sebe i uživam :) Radim posao kakav ne bih mogla pronaći izvan Zagreba i zato me ne zanimaju veze na daljinu. Jer moj posao je moja neovisnost. Dakle nisam spremna gubiti vrijeme na iluziju veze dok se u stvarnosti budim sama i u svemu sam sama. Preseljenje izvan Zg radi zajedništva, ako do toga dođe, NIJE opcija. Zato je uvjet netko iz Zg.
 
Kada bi mogao(la) odabrati jednu osobinu, poput osobina superjunaka iz crtića, koja bi to osobina bila?
Voljela bih biti ponizna i nezahtjevna, biti drugotna i zadnja, ali ne mogu. Prihvatiti djecu druge žene koja su uvijek važnija, podnositi samoću dok je on tata, odustati od planova za vikende i praznike... Muškarcu s kojim jesam JA moram biti prva i ispred svih, kao što je i on meni. Ne želim niti snositi sve troškove jer on nema za kikiriki nakon šta plati alimentaciju. Radije sama nego stalno razočarana. Dakle razni tatice.... molim zaobiđite me sa svojom familijicom.
 
Na koje pitanje bi želio(la) dobiti odgovor odmah na prvom spoju, a to jednostavno ne možeš pitati?
Sve pitam... i sve kažem. Nije to bezobrazluk i bahatost već nema smisla gubiti vrijeme na laži i dvojbe, jer život je prekratak da gubimo vrijeme uzalud. A laži i muljanja se sva na kraju otkriju. Lakše je pitati i reći dok tipkamo nego izgubiti mjesece života da otkijemo nepomirljive razlike. Jedino šta ne mogu pitati je "Kako se ljubiš i da li si mazan...? "...to se mora probati.
 
Koji su neki od tvojih životnih ciljeva? Gdje vidiš sebe u naredne dvije ili pet godina?
Imam dobar posao koji volim, stan, autić, hobije i zanimacije i zapravo prilično ispunjen život... U sljedećih par godina planiram posložiti još neke kockice, otplatiti kredit do kraja pa onda samo laganini. U svemu tome nedostaje mi zagrljaj, društvo, partner s kojim ću slagati kockice i stvarati lijepu i samo našu svakodnevnicu. Ne tražim sponzora i nekog samo da ne budem sama već nekoga tko će biti šlag na torti posloženog i dobrog života
 
Postoji li još nešto što želiš reći, a ova pitanja nisu pokrila?
Tražim čovjeka s potencijalom za zajednički život, 35-45g., preseljenje i promjena posla mi nisu opcija.Netko iz Zg s autom i poslom.Tražim situiranog ali NE tražim sponzora. Imam za sebe ali nisam u poziciji financirati njega ili naša druženja, mora i gospon doprinjeti jednako.Tražim muškarca koji je naučen živjeti i brinuti o sebi sam jer nemam ambicije navući si za vrat obvezu nekome biti kuharica/čistačica. Želim biti prvenstveno ljubav i partnerica.