tportal.hr | MAXtv | Shopping | Fonoteka | Telefonski imenik | Webmail | Playtoy | SVI SERVISI |




sextress

http://www.iskrica.com/profili/sextress
ID: 778399

Žena, oko 47 godina, Zagreb i zagrebačka, Hrvatska, Ovan.
Zadnji posjet 22.04.2024. 00:01
Galerija slika

heteroseksualna
oko 80 kg
oko 170 cm
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Smeđa
Izgled: Koji kilogram viška
Traži: osobu istih godina
Ovdje je jer: Znatiželja


 
Moj ukupni izgled se može opisati kao:
Iznadprosječan
 
Kakva je tvoja frizura?
Duga ravna kosa
 
Trenutno živim...?
Solo
 
Moj trenutni status se može opisati kao:
Samovanje
 
Na pitanje o djeci odgovaram:
Nemam djece
 
Gdje živiš?
Ne sjećam se
 
Koliko ti je dostupna iskrica.com?
Uvijek sam online
 
Koliki su ti prihodi mjesečno?
više od 10000 kn
 
Koju životinju bi odabrao(la) za kućnog ljubimca?
Mačku
 
Koje je tvoje omiljeno godišnje doba?
Ljeto
 
Koju vrstu hrane najviše voliš?
Meksičku
Roštilj
Plodovi mora
Pizza i pivo
 
Kakav je tvoj odnos prema novcu?
Pazim koliko trošim
 
Piješ li alkohol?
Rijetko
 
Da li pušiš?
Ne, i smeta mi kad drugi puše
 
Koliko si zadovoljan(a) svojim sadašnjim poslom?
Da je zabavno, ne bi se zvalo poslom
 
Kakav je tvoj stil odijevanja?
Casual
 
Koliko si zadovoljan(a) sa srećom u svom životu?
Želim još malo, no imam sve što mi treba
 
Što misliš o vezama na daljinu?
Daleko od očiju, daleko od srca
 
Kada bi izašao(la) sa nekim koga si upoznao preko iskrice, gdje bi to bilo?
Negdje na kavi
 
Koliko često izlaziš?
Izlazim samo ako je neka posebna prilika
 
Po tome što i koga tražim, nazvao(la) bih sebe..
Jako izbirljiv(om)



Opiši osobu koju želiš upoznati. Koje osobine su ti najprivlačnije?
Tražim PARTNERA za život i sve šta on nosi. Ne mora biti do kraja života, ali dok trajemo, želim da to bude potpuno. BEZ DJECE! Tuđa djeca nisu dobrodošla jer NE želim kompromise i čekanje da dođem na red. Volim aktivan život, poneki izlet, događanje. Imam kuću i vrt pa netko tko zna barem travu pokositi i to mu nije neki problem, bio bi za mene moj Supermen :) I da, volim se maziti. Jako. Nudim isto to što tražim.
 
Koje navike te kod drugih najviše iritiraju?
Apsolutno me smetaju pušači, ne podnosim te mirise. Žvake i hrpa parfema samo pogoršava. Muškarci niži od mene su mi neprivlačni, a 180+ je poželjno. Netko stariji od 35 a da si nije osigurao auto, riješio stambeno pitanje i nema stabilan posao mene ne može fascinirati. Prostački vicevi, zapušteno tijelo i zubi, bivše žene i djeca... veliko ne! I da, mora biti u i iz Zg, nemam vremena za vozikanje između gradova
 
Koje stvari ti najviše daju samopouzdanje? Kada bi mogao(la) mijenjati jednu svoju osobinu, što bi to bilo?
Neovisna sam i samostalna, nije uvijek lako ali mi daje veliku slobodu. Imam život izvan Iskrice tako ovdje ne tražim spasitelja već šlag na torti. Znači, oni koji imaju namjeru vrijeđati radi mojih "nedostižnih prohtjeva", ne moraju se truditi, uzalud, jer znam tko sam i što želim. I da, NE zanima me tipkanje, razgovor, susreti 1x u mjesec dana dok pobjegneš od žene i djece. Baš nikako.
 
Gdje si upoznao/la svoje sadašnje prijatelje? Opiši svoj krug prijatelja.
Nema mjesta drugdje a važno je: Sex mi je važan i u tom smislu osjećam se kao da imam 25 a ne 45, pa molim muškarce koji traže prijateljice za razgovor i koji misle da su šetnje kompenzacija za razne erektilne disfunkcije da mi se ne javljaju. Nisam opsjednuta/nimfomanka/itd no imam sasvim normalne potrebe kojih se ne želim odreći barem još 20 godina.
 
Kakav je tvoj pogled na duhovnost, i kako se to odražava na tvoje stavove?
Duhovnost je puno dalje i puno više od križa oko vrata i hodanja u crkvu nedjeljom da svi vide kakav si vjernik. Duhovnost je više od svih religija zajedno. Izbjegavam one koji se deklariraju kao vjernici jer kad tad se pokažu ograničeni i zadrti. Imam prijatelje koji su gay i ne želim neugodnosti na druženjima, za početak. Niti svađe oko prava žena. Istinski duhovan čovjek navečer mirne duše i čista srca zaspi, a ujutro se probudi sa osmjehom i povjerenjem u novi dan.
 
Kako najčešće provodiš slobodno vrijeme? Sport? Hobi? Kako provodiš vikend?
Stalno nešto uređujem i popravljam u stanu, vrtu, vikendici (da, nekad sam škrta platit majstora, postaviti luster, policu ili sastavit ormarić, pofarbati znam i sama), čeprkam po vrtu ili ležim i spavam."Dečko" koji ne zna ni kak se drži valjak za farbu mi ne izaziva divljenje, muškarac koji zna promijeniti utičnicu apsolutno da! I da, obožavam mačke. Imam mačka i nema teorije da ga se odreknem. Znači, mačkomrzci nisu dobrodošli.
 
Kakvi su tvoji politički stavovi? Pripadaš li nekoj političkoj stranci ili organizaciji? Koliko te zanima politika?
Ne pripadam ni jednoj stranci ali sam državna službenica pa ne mogu pobjeći od politike
 
Koje jezike govoriš, pišeš, poznaješ?
engleski mi je radni, ponešto njemačkoga i talijanskog, naravno svi balkanski :)
 
Kada bi mogao/la izaći sa bilo kime, tko bi to bio?
Visok, zgodan i stabilan muškarac. Glatko obrijan, s lijepim rukama, mirisan, sexy glas.. dobar vozač i netko kome se sve više i više divim kako otkrivam nove detalje o njemu. Ostvaren u životu i siguran u sebe toliko da nema potrebu za dokazivanjem, već ga zanimam JA. Netko tko je spreman razmišljati o NAMA i djelovati da MI možemo lijepo i u svemu funkcionirati.
 
Koji bi bio savršeni scenarij za prvi izlazak sa nekom osobom?
Potpuno nebitno gdje i kako ako je osoba prava... Imam neko šesto čulo pa bez obzira na okolnosti, izgled ili uvjete zapravo odmah osjetim sudbinu tog odnosa... tako da nikakvi specijalni planovi ne pomažu i nema opterećenja, jer ionako će ono nešto izvan naše moći presuditi ;)
 
Što je za tebe sexy? Što je za tebe sexy na tvom partneru?
miris, ruke i osmjeh, način kako me zagrli... ja sam relativno visoka (168) i sa oblinama, tako da mi pored niskih/mršavijih muškaraca jednostavno nije ugodno, osjećam se kao mali Rambo, onak da ću još ja njega morati braniti ako nas netko napadne. Zato volim visoke, čvrste muškarce.
 
Koju vrstu glazbe voliš? Napiši par koncerata ili priredbi na kojima si bio/la.
Slušam sve što ima dobar zvuk i neki smisao... Tražim nekog da pjevamo ovako iz duše hehe: https://youtu.be/mIf0WgKhxoE (kome je problem poslušati radi predrasuda, ne treba se javiti jer ograničenja na temelju izgleda, nacionalnosti, spola, vjere itd ne želim u svom životu)
 
Koji su tvoji omiljeni citati iz knjige, filma, pjesme... ?
Za sve one koji imaju problema sa mojim profilom i posebno uvjetima/kriterijima koje tražim pa mi savjetuju da ih snizim: Ne tražim bilo kakvog muža samo da riješim stan i hranu već tražim partnera i muškarca pored kojeg ću biti sretna i koji će me svaki dan iznova motivirati da dajem najbolje od sebe. TRAŽI SE NETKO POSEBAN. Žao mi je, ali radije sama nego nesretna pored bezveznjaka. Uzalud vam uvrede, samo ispadate bijedni
 
Koji su tvoji omiljeni filmovi i/ili glumci?
KRATKA VERZIJA PROFILA (drugdje nema mjesta): PUŠAČI I PUŠENJE - APSOLUTNO NEPRIHVATLJIVI. VEZE I ODNOSI NA DALJINU - NE ZANIMAJU ME U NIKAKVIM VARIJANTAMA. MUŠKARCI SA DJECOM - NE! Djeca iz prethodnih veza su veliki problem jer traže vrijeme, mijenjaju planove i uz to imaju majke koje rade zlo. K tome, nisam spremna u startu biti na drugom mjestu i uvijek ja biti ta koja moram imati razumijevanja za tuđe situacije, a ja stalno odustajati od svojih želja i potreba.
 
Gdje si rođen(a) i gdje si sve do sada živio (la). Navedi neka mjesta koja si proputovao(la).
U Zagrebu rođena, vezana uz Kvarner, poslovno proputovala dosta EU. Ne sanjam o nikakvom egzotičnom životu. MOLIM LIKOVE KOJI NUDE POVREMENE SUSRETE I SPOMINJU VEČERE, POKLONE I SLIČNE TRGOVINE DA ME Z A O B I Đ U
 
Kojom se vrstom posla baviš? Koliko dugo si u tom poslu? Da li uživaš u svom poslu?
Polako i pomalo mijenjam svijet oko sebe i uživam :) Radim posao kakav ne bih mogla pronaći izvan Zagreba i zato me ne zanimaju veze na daljinu. Jer moj posao je moja neovisnost. Dakle nisam spremna gubiti vrijeme na iluziju veze dok se u stvarnosti budim sama i u svemu sam sama. Preseljenje izvan Zg radi zajedništva, ako do toga dođe, NIJE opcija. Zato je uvjet netko iz Zg.
 
Kada bi mogao(la) odabrati jednu osobinu, poput osobina superjunaka iz crtića, koja bi to osobina bila?
Voljela bih biti ponizna i nezahtjevna, biti drugotna i zadnja, ali ne mogu. Prihvatiti djecu druge žene koja su uvijek važnija, podnositi samoću dok je on tata, odustati od planova za vikende i praznike... Muškarcu s kojim jesam, JA moram biti prva i ispred svih, kao što je i on meni. Ne želim niti snositi sve troškove jer on nema za kikiriki nakon šta plati alimentaciju. Radije sama nego stalno razočarana. Dakle razni tatice.... molim zaobiđite me sa svojom familijicom.
 
Na koje pitanje bi želio(la) dobiti odgovor odmah na prvom spoju, a to jednostavno ne možeš pitati?
Sve pitam... i sve kažem. Nije to bezobrazluk i bahatost već nema smisla gubiti vrijeme na laži i dvojbe, jer život je prekratak da gubimo vrijeme uzalud. A laži i muljanja se sva na kraju otkriju. Lakše je pitati i reći dok tipkamo nego izgubiti mjesece života da otkrijemo nepomirljive razlike. Jedino šta ne mogu pitati je "Kako se ljubiš i da li si mazan...? "...to se mora probati.
 
Koji su neki od tvojih životnih ciljeva? Gdje vidiš sebe u naredne dvije ili pet godina?
Imam posao, stan, autić, vikendicu na moru, hobije i zanimacije... No, uz užitke dolazi puno obaveza i malo vremena, pa baš ne izlazim i nedostaje mi zagrljaj, društvo, partner s kojim ću slagati kockice i stvarati lijepu i samo našu svakodnevicu. Ne tražim sponzora i nekog samo da ne budem sama već nekoga ravnopravnog sa sličnim životom, a tko će biti šlag na torti
 
Postoji li još nešto što želiš reći, a ova pitanja nisu pokrila?
Tražim čovjeka s potencijalom za zajednički život. Auto i posao obavezni. Tražim situiranog tj. koji nije u životnim dubiozama, NE sponzora. Ravnopravnog. Imam dovoljno ali ne želim financirati nekog. Tražim muškarca koji je naučen živjeti i brinuti sam o sebi. Ne čistim stanove od kojih nemam ključ. Želim biti prvenstveno ljubav i partnerica, ne čistačica i kuharica. Ja ću napraviti mjesta u svom programu i životu za tebe, očekujem i da ti isto tako napraviš za mene.