Zgadili ste sve s tim fuckin' nogometom

Svako pretjerivanje upropasti bilo što, što je vrijedilo...i napravi od toga sprdačinu.
Cijela država je pretjerala s tim nogometom, dočecima i feštama, kao da je sam Isus ponovno sišao među "smrtnike"!...kao da ništa na kugli zemaljskoj nije bitno ovih dana...kao da ni jesti ni piti nije bitnije od nogometa.
Strava.

A nogometaši se naprosto izruguju svojim tričavim donacijama, obzirom na njihove masne zarade...pa se tako sad i Marcelo Brozović "preserava" sa doniranjem udžbenika za niže razrede jedne osnovne škole...a od jedne svoje mjesečne plaće, dakle od samo jedne mjesečne plaće bi mogao donirati udžbenike za još barem 50 škola i još da mu ostane cca 30.000kn, samo za jedan mjesec.

Uredi zapis

19.07.2018. u 14:06   |   Komentari: 8   |   Dodaj komentar

Hrvatska država nema svoje ja

Kako je već slično navela blogerica jučer, Zagreb služi kao usputna stanica za dočeke, divljanja, trubljenja, dreku i opću apokalipsu bez organiziranog slavlja, za bezvlađe...ali kojeg to naroda, koje to države!?
Na Trgu bana Jelačića i na drugim mjestima u Zagrebu je bilo zastava tipa "Livno, Tomislavgrad, Široki brijeg" itd. Neke se još uvijek vijore.

Ajmo malo usporediti crne Francuske igrače, ili rođene u Africi ili porijeklom od tamo, ali odrasle u Francuskoj, koji imaju francusko državljanstvo, uklopili su se u Francuski mentalitet i poštuju tu državu, koju smatraju svojom.
Jesu li na Francuske trgove stavljali zastave Afričkih zemalja i gradova!?

Svaka čast Daliću, simpatičan čovjek, kulturan, sposoban, talentiran itd...no, kad je reprezentacija bila na tribini na Trgu, kad se pjevalo "Moja domovina"...kad su se koristile riječi "Hrvatska", Dalić ili nije pjevao ili je mumljao i vidjela mu se neka neugoda na licu.

Većina igrača Hrvatske reprezentacije nisu Hrvati iz Hr, ali nema to veze...to je najmanje bitno....problem je što Hrvatska kao zemlja nije nametnula svoja pravila i nema autoritet da ju se poštuje kao državu, nego svi koji su rodom ili porijeklom iz Bosne ili BiH veličaju i pozdravljaju svoje krajeve, bez zahvaljivanja ovom gradu Zagrebu, ovoj zemlji u i za koju igraju, u kojoj žive, čije državljanstvo nose itd. Navijači su zadrti do bola. Izbjeglice iz BiH na sva zvona u Hrvatskoj ističu svoj dijalekt, svoj odgoj, svoje ukuse.
U Zagrebu, u Hrvatskoj se treba vijoriti samo zastava ove zemlje, HR gradova, jer je ova zemlja bila na prvenstvu, nije bila BiH.
Stoga, općenito govoreći, svi vi iz BiH koji živite u Hr, poštujte ovu zemlju i ako već u njoj živite, poštujte i pravila ove zemlje.

U Britaniji živi hrpetina naroda iz Afrike i nema ustvari nacionalnosti koja tamo ne živi, ali ne trube po gradu vijoreći primjerice Turske zastave, Nigerijske itd, već poštuju pravila zemlje u kojoj žive i čije državljanstvo nose ili još uvijek ne nose.

Hrvatski nacionalni ponos je sirov, kultura je na rubu primitivizma.
Jad i bijeda je na svakom koraku, a malograđanština i primitivizam se najbolje vide na prekomjernom trošenju i pokazivanju prilikom javnih događanja i ovakvog "apokaliptičnog" dočeka.
Bandić se "isprsi" svaki put, dok primjerice jedna Švicarska dobro promisli i zaključi da je preveliki trošak postaviti skijašku stazu u sami centar grada. Snosit ćemo posljedice mi, niskih i nižih, možda poneki prosječnih primanja porezni obveznici.

Organizatori nisu razmišljali o mogućnošću kolabiranja HR reprezentacije dok su gmizali satima na onom autobusu, kamoli o tome hoće li silni navijači popadati stojeći 10 sati na cestama i trgovima.
Nije bilo nikakvog koridora za neki normalan prolaz.

Kylian Mbappe je nakon pobjede odlučio cijelu svoju zaradu sa ovog Svjetskog prvenstva (oko 300.000 eura) donirati humanitarnoj organizaciji koja omogućuje bavljenje sportom djeci invalidima.

U Hrvatskoj se bolnice raspadaju, nema se ni za lijekove za teško oboljelu djecu, ni za poštenu posteljinu, suvisle bolničke krevete itd. Je li ikoji naš nogometaš izdvojio neku pozamašnu sumu? Nije....možda je izdvojio sumu koja bi obzirom na njegovu zaradu bila ekvivalentna sumi od 20kn s moje strane. Jel bi mene nepoznatu itko uzdizao do nebesa da doniram negdje 20kn!!??

I da, navijala sam za Hrvatsku reprezentaciju vatrenije od većine, tako mi i kažu...svaku tekmu sam proživljavala, jer sport je lijep, naročito kad baš tvoja država igra...ali se zna stvoriti sve oko sporta u vrlo nelijepe stvari.

Uredi zapis

17.07.2018. u 13:42   |   Editirano: 17.07.2018. u 14:20   |   Komentari: 19   |   Dodaj komentar

Labuđa obitelj...

...koja se iz Jarunskog jezera malo poželjela popeti na travu...i pozirati pred oduševljenim "ljudskim" šetačima:))

Došli malo na (is)pašu:)

Uredi zapis

28.06.2018. u 12:21   |   Editirano: 28.06.2018. u 12:27   |   Komentari: 0   |   Dodaj komentar

Utopija

Mogu li zapravo cinjenicno zgodni, obrazovani, pametni i uspjesni muskarci biti i istinski dobri ljudi i voljeti iskreno i nesebicno? Jel bi to bilo previse savrseno za ljudski rod?
Ili je to bajkovito, kao i jednorog!?:))

Jel itko ikada poznavao ili pozna nekog takvog...cuo za takvog?
Ili je to fakat bajka?

Uredi zapis

14.06.2018. u 20:30   |   Komentari: 40   |   Dodaj komentar

Žena Riba

Žene ovog zodijačkog znaka su prave ljepotice, šarmantne i originalne; pogled im je čudan, topao i pun fascinacija. Oči su ogledalo njezine duše i muškarci se rado urone u njega. Nježan, koketan, ženstven glas dodiruje i drma vašim životima, dragi moji muškarci. Ponekad se pretvara da je neosvojiva; a u stvarnosti je upravo onoliko žena koliko možete sami zamisliti. Nemojte biti grubi prema njoj, razboljet će se - preosjetljiva je. Ona je prepuna vizija i snova i opija se svim onim romantičnim stvarima na što su drugi znakovi zaboravili.

Želi biti zavedena, ali mangupe ne voli. Puno je češće privlače jednostavni, tihi, inteligentni dečki iz susjedstva.Druženje s njom je veoma otvoreno, iskreno i temperamentno, ponekad joj je potrebno prišapnuti na uho kako i koliko je neodoljiva i lijepa, time dobivate doživotnu slamku spasa u svim vašim nevoljama.

Ribe u ljubavnoj vezi vodi njihova mašta, a komunikacija s njima od partnera zahtijeva da zna pratiti zavojitu cestu njihovih misli. Nema smisla od Riba tražiti da se trajno spuste na zemlju – u stvarnom svijetu mogu provesti neko vrijeme, ali onda će se vratiti u svoj vlastiti svijet mašte. Ribe razmišljaju u slikama i ako ste voljni dijeliti s njima njihov svijet pun boja i najčarobnijih prizora, to će obogatiti i vaš svijet.

Najveća ljubavna tajna Riba je neopisiva nježnost njihovih srca. Zbog svoje osjetljivosti sklone su fizičkim i psihičkim bolestima, a nitko slomljeno srca ne proživljava dublje od Riba. Od svih znakova horoskopa Ribe imaju najnježnije srce s kojim treba postupati pažljivo.

Više od ijednog drugog znaka, Ribe s voljenoj osobom moraju osjetiti povezanost i na duhovnoj razini. Kada vole, Ribe su lišene ega, a kako bi se povezala s Ribama voljena osoba mora otvoriti svoje srce bez zadrške.

Ribe razumiju svijet i sve njegove različite stanovnike. Drugim riječima, Ribe mogu biti suosjećajne čak i ako im netko nije simpatičan. Točno znaju što treba reći da se osjećate bolje. Mnogo puta su rođene s aurom elitizma i urođene elegancije. Ne pokušavajte ih promijeniti. Nećete uspjeti.

U poslu su snažni individualci jer razumiju srž stvari i mogu utjecati na ljude oko sebe. Lijepe su, inteligentne i snalažljive. Ako ikada upoznate Ribe koje se prikazuju slabima, nemojte nasjesti. Istina je sasvim suprotna. Ona su snalažljive kao mačke i jednako brze.

Da, Ribe žele pravu ljubav, ali cijeli paket je važniji od pojedinih atributa. Svaka je Riba drugačija. Neke brinu više o novcu, neke o izgledu partnera, a neke žele partnera koji će izvući njihovu blistavu i nestašnu prirodu koja u njima spava. Ali jedna stvar je sigurna: Ribe iznad svega žele brak iz ljubavi. Jednom kad nađu ravnopravnog partnera koji neće iskorištavati njihovu dobronamjernost i požrtvovnost, Ribe mogu biti najbolji partner na svijetu koji će uvijek biti tu uz voljenu osobu i pružati joj bezrezervnu podršku.

Ribe mogu biti vrlo praktične. One instinktivno znaju gdje će stvari funkcionirati, a gdje neće. Neće ostati u vezi ako ne vjeruju da ta veza nečemu vodi. Ako partner ne daje, nije velikodušan i pun ljubav ni Ribe neće biti takve.

Ribe doista žive za ljubav. Žele pravu ljubav, partnera koji je ljubavnik i najbolji prijatelj. To čini Ribe odličnim izborom za dugoročnog partnera. Jednu stvar treba imati na umu, a to je da se Ribe trebaju kreativno izraziti. Iako će se posvetiti ljubavnom partneru i učiniti sve što je u njihovoj moći kako bi ga usrećile, i dalje trebaju posao ili hobi (čak i ako je to samo čitanje) koji će im omogućiti da koriste um. Ribe imaju fantastičnu maštu, ali ne vole dugo stagnirati.

Ribe su pomalo tajanstvene kada je u pitanju njihov seksualni život. Ali jedno je sigurno: kad se svjetla ugase, Ribe iznenađuju! Ribe su seksi, senzualne i pune ljubavi. Ali seks bez osjećaja nije nešto što prakticiraju. Ako želite zavesti Ribe, budite romantični. Otvorite bocu vina, zapalite nekoliko svijeća. Ribe su strastvene i senzualne. Žele partnera koji će ih cijeniti i poštovati. Nemojte komplimentirati samo njihov fizički izgled. Pohvalite njihovu osobnost i karakter. Razgovarajte o budućnosti, svijetu, prirodi i ljepoti. Držite se podalje od ogovaranja jer će to u njima pobuditi nepovjerenje.

Dame Ribe su najromantičnije žene Horoskopa, koje ćete osvojiti tako što ćete je voditi na neka nova mjesta, u kino, spremiti večeru. Lijepa gesta, lijepa riječ, dobra glazba ili film – sve to su koraci prema njenom srcu.

Potrudite se da zna da je jedinstvena, smijete biti romantični, ali nikako ne smijete biti drski, već nježni. Ostavite joj dovoljno prostora da može igrati svoju igru, a u isto vrijeme je hvalite i jačajte joj samopouzdanje.

Uredi zapis

13.06.2018. u 12:15   |   Editirano: 13.06.2018. u 12:16   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar

Razlozi zašto ne želim razvedenog muškarca

...jedan od razloga:
"Moje iskustvo je takvo da ja niti jednoj ženi ne
mogu dati više ljubavi nego što sam dao svojoj
ženi, a njoj to nakon 15 godina više očito nije
dovoljno."

...drugi razlozi mogu biti dijametralno suprotni, tipa, jer je on bio loš prema njoj (ne ona prema njemu)...promiskuitetan, lažljiv itd i tome sl....pa teško da takav može biti "dobar materijal" za neku drugu (za neku dobru ženu, da naglasim...jer nisu ni sve žene dobre).

Sve u svemu, dođe na isto, bilo da je on bio loš prema svojoj bivšoj ženi ili ju je beskrajno volio (i voli) kako neće nijednu drugu....jer, zašto bih ja ili neka druga žena (koja nema repove braka ni djece iza sebe, pa čak i ona koja ima) bila druga, treća, rupa na svirali nekom takvom!
Sve žene koje su ok, koje drže do sebe, žele da ih muškarac jako voli i da je stvarno dobar prema njima, jer inače...čemu uopće ulaziti u zajedništvo!
Mlađi ljudi ulaze iz raznih razloga, koji nisu uvijek prava i iskrena ljubva, nego jer je ona možda ostala trudna, jer se "pristoji" da se ožene, jer tako njihovi bližnji žele, jer se to od njih očekuje, jer imaju neki materijalni ili već kakav drugi interes, jer ne žele biti sami itd i tome sl.

Uredi zapis

05.06.2018. u 11:52   |   Editirano: 05.06.2018. u 12:16   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar

Muškarci koji vide dalje od cica i guzica, od odjeće koja vrlo naglašeno ističe ženske obline

Ima li takvih, a da su zgodni, obrazovani i ok ljudi?
Ima li zgodnih i ok muškaraca koji primjećuju ženu koja ima normalne obline, a ne da jedino zamjećuju one sa cicama broj 4 naviše...i guzicama aka J.Lo? Onih kojima je privlačna žena koja nije preglasna, ni razbacana, ni precerekava? Finiji, povućeniji tip?
Ima lijepe odjeće koja ne mora biti skroz pripijena uz tijelo, imati dekoltee i štikle.
Zar se ženina privlačnost i ljepota ne može vidjeti u laganim ljetnim hlačama, majici i balerinkama...opranoj i urednoj kosi, lagano našminkanom licu, prirodnim nalakiranim noktima, ne onim vještičjim geliranim?

Uredi zapis

04.06.2018. u 11:15   |   Editirano: 04.06.2018. u 11:25   |   Komentari: 40   |   Dodaj komentar

Opaske

Oženjeni muškarci s iskrice su uglavnom oženjeni s nekim prosječnim ili ispodprosječnim ženicama, debljim, glupljim (pametna ga sigurno ne bi tolerirala), primitivnijim...a ovdje kakti traže neku zgodnu za provod. ahahahahaaa...pa čudno da su vas htjele i te koje imate doma i koje vam služe kao zaleđe. Zgodna, pametna i moralna na vas ne bi ni pljunula, kamoli bicikl naslonila.
Izgledate svi koma...a još ste gori kao ljudi.

Otkada pišem na blogu (vidljivo), jave mi se povremeno žene da mi pohvale blog i profil...i tako malo popričamo. Sve se žale na muškarce s iskrice...da svi traže samo provod, da su grozni u komunikaciji.
Čast izuzecima, ali takvih muških izuzetaka se može pobrojati na prste jedne ruke.

Uredi zapis

16.05.2018. u 11:48   |   Komentari: 43   |   Dodaj komentar

Muska (ne)samokritičnost

Vecina muškaraca nije nimalo kritična prema sebi i svojem izgledu.
Doživljavaju se zgodnima i oni od kojih ce većina zena pobjeći, a mala djeca početi plakati.
Iskrica je naročito plodno tlo za takve.
Kad bi samo debljinu uzeli u obzir (a to je samo kap u moru raznih drugih neprivlačnih karakteristika) uredno za sebe misle da su čak vrlo zgodni oni s više od 25 kg viska.
Kako bi reagirali kad bi zena s 25+ kg viska, za sebe mislila da je jaaako zgodna?
....jer, zena "mora" biti skromna, cak i ako izgleda stvarno, činjenicno jako lijepo i super.

Još je jedno zajedničko svim muškima, bili oni zgodni ili strašno ružni, uglavnom svi traže sex bez obaveza.

Uredi zapis

05.05.2018. u 18:59   |   Editirano: 07.05.2018. u 12:52   |   Komentari: 13   |   Dodaj komentar

IQ...AHA....ovo nije laž

The highest IQ ever recorded is of William James Sidis with an IQ score between 250-300.

This man simply plays in an altogether different league. Born in 1898 in New York City, and raised in a family of intellectuals, he was gifted from the very beginning. At the age of 5, he could use a typewriter and had learnt to speak Latin, Greek, Russian, French, German and Hebrew. He was denied admission to Harvard at the age of 6 because he was called too emotionally immature. Later, at age 11, they were forced to admit him, after which he gave his well-received first lecture on 4-dimensional physics!
He was threatened by some fellow students at Harvard, so his parents assigned him to a teaching job in Texas. Due to this he could not pursue academics and instead decided to focus on his political career. He died of a stroke at the age of 46 as a reclusive, penniless clerk.

Uredi zapis

02.05.2018. u 14:39   |   Editirano: 02.05.2018. u 14:46   |   Komentari: 5   |   Dodaj komentar

Vrlo zgodno, duhovito i nadasve poučno štivo...naročito da se muškići prosvijetle (ako znaju čitati, jel!..ccccccc), a bome i mnoge žene

http://www.index.hr/rouge/clanak/dnevnik-gradske-cure-zene-s-rozim-kaucem-s



e-teze-udaju-i-ostale-moderne-ideje/1040657.aspx

Uredi zapis

27.04.2018. u 12:34   |   Editirano: 27.04.2018. u 12:46   |   Komentari: 6   |   Dodaj komentar

Kao na traci u tvornici

Ovdje vlada odnos prema ljudima kao da su artikli koji klize po tvornickoj traci. Nabacivanje s ljudima kao sa proizvodima.
Eto sto nam je internet donio....buducnost medjuljudskih odnosa i upoznavanja.
U bliskoj buducnosti, kazu, vise uopce nece ni biti uzivih kontakata.

Uredi zapis

05.04.2018. u 20:35   |   Komentari: 0   |   Dodaj komentar

Ima li nevjera veze sa necijim izgledom, obrazovanjem, poslovnim statusom?

Varaju li vise oni muskarci koji su zgodniji, viseg obrazovanja, boljeg zaposlenja?
Ili nevjera nema veze sa svim time!?

Kad bi u jedan red postavili 100 ozenjenih (ili koji su u duzim vezama) zgodnih i visokih muskaraca, sve odreda visoko ili jos vise obrazovanih, dobrog zaposlenja i primanja,
a u drugi red 100 ozenjenih (ili koji su u duzim vezama) ruznijih muskaraca, neobrazovanijih i losijih poslova ili nekih teskih baustelnih poslova...jel bi na prvu grupu od 100 ozenjenih muskaraca bilo vise nevjernih ili na drugu grupu od 100 ili podjednako?

Uredi zapis

20.03.2018. u 20:51   |   Komentari: 16   |   Dodaj komentar

Muški dizajneri, svi odreda gay

Zašto je tome tako?

Da li samo gay muškarci imaju istančani ukus, veliki osjećaj za boje, osjećaj za lijepo!?

Zašto žene nisu ni blizu toliko popularne dizajnerice, kao gay muškarci?

I ne samo to, nego tzv. metro seksualci imaju često "prikrivene" gay sklonosti.

Da li je pravo muško, pravo hetero muško, zaista jedino onaj neuredni lik, koji nema ukusa ni za boje, ni za stilove, zapušten, vonjav itd i tome sl.!?

Uredi zapis

14.03.2018. u 12:56   |   Editirano: 14.03.2018. u 12:59   |   Komentari: 3   |   Dodaj komentar

Ako je Bog stvorio ženu od Adamovog rebra...

...onda se svaki muškarac mora brinuti za ženu i štititi ju....nositi ju ko malo vode.
biti sretan što ju ima, a ako ju nema, potruditi se da osvoji i ZASLUŽI ženu koju želi, i ne samo osvoji radi osvajanja, nego da bude s njom zauvijek, da se brine za nju i da ju pazi i štiti.

nije žena kompić s kojim pije pivu, prostači i gleda uokolo druge žene.

svakog muškarca koji se ne zna zaštitnički i s poštovanjem (da ne govorim s ljubavlju) ophoditi prema ženi, treba biti sram što postoji kao muškarac.

a one muškarce koji ženu vrijeđaju, omalovažavaju, ne daj Bože fizički se na njih obrušavaju, bi trebalo ili uškopiti ili izbrisati s lica zemlje.

Uredi zapis

13.03.2018. u 14:16   |   Editirano: 13.03.2018. u 14:32   |   Komentari: 4   |   Dodaj komentar