spajanje Marine i Dadeka :) kao idealne kombinacije po po mojoj intuiciji

... ali prije nego to učinimo ,pročitajte još ovo pismo i ako mislite da ste razumjeli , napišite da ste SUGLASNI , kako sve ovo ne bi palo u zaborav ....... A onda kreće novo i bolje poglavlje u vašim životima !!! .... U tom poglavlju dobit ćete sve ono što meni godinama nedostaje .. Bliskost , osjećaj pripadnosti , povjerenje , nekog da te sluša kad si usamljen , kad se vratiš s fešte da imaš kome prepričati dojmove ,da dobiš razumjevanje i zagrljaj kad si tužan , da imaš nekog svog s kim dijeliš oduševljenja kod uspjeha i boli kod padova. Kad Božić i Novu godinu nemoraš planirati s nekim nategnutim društvom,samo da nebudeš sam... i još i još i još više... A sigurno poznate i vi onu prazninu u duši koja se javlja bez najave , pa ju odagnaš ,al ona se opet odnekud podmuklo javi i čeka i čeka pa nenadano opet napada , pa hajde brani se kako znaš da preživiš bez ... bez ...bez .... i tako godinama . Pa se sjetim sjetno , iako je već maglovit onaj osječaj "BITI Nečiji " -ima li išta u životu vrednije od toga? Meni se čini da nema .. Eto , to je ono što ćete vi imati , sad nakon par klika ,pa bih samo željela da se sjetite kako ja to godinama i još uvijek nemam i svjesna sam da tu osobu neću lako pronaći sama. Zato od vas tražim pomoć jer vjerujem da je drugoj dobronamjernoj osobi puno lakše promišljati u krugu svih svojih poznanika tko bi mogao biti "taj" i pomoći u zbližavanju nego kad tražiš sam . Molim od vas suglasnost da ćete promišljati o potencijalnim kakdidatima i pomoći mi naći tu vrijednost koju sam i ja sada vama pomogla .....

Uredi zapis

26.10.2023. u 22:20   |   Komentari: 0   |   Dodaj komentar

BITI "SINGLE"

SVAKAKO IMA SMISLA upoznavati se ,. ovako preko interneta

ali i to ima svoju proceduru . treba vremena i tipkanja .da bi se upoznala nečija osobnost.,

to može biti i zabavno i sigurno je puno komotnije nego lutati po kafićima ili nedobog kad ti frendovi namještaju nekog.


Ja imam želju upoznati osobu s kojom ću započeti kvalitetnu vezu i svjesna sam da tu osobu neću lako pronaći .Imam neke neuobičajene kriterije koji su samo meni znani .Teško mi je to objasniti- mnoge male nijanse, ni približne klasičnim stereotipima,koje mi nekoga mogu učiniti privlačnim , a nekoga ne.

Bila sam ja na više tih tzv. "kavica". pa ko u onom vicu:"....Doktore, hoće li meni biti zlo od toliko kafe?"

rastavljena sam od 1996 godina , imam sinove blizance .Nakon rastave imala sam divlju fazu i par svakojakih veza ......ajd, dalje neću u detalje,

Nedugo sam prekinula jednu dugu vezu koja je imala velike oscilacije pozitivne i negativne i koja me je puno promijenila .

Sada se sigurno neću brzo i naglavačke upuštati u nešto nepromišljeno . Znam biti sama , ali pošto znam da veza može biti nešto najljepše na svijetu - sigurno da me ponekad ulovi sjeta .
-----------------------------------------------------------
A SADA MALO MAŠTI NA VOLJU........

Kada i ako ovo pročitate - znam -mnogi će reći da živim u oblacima -ali napominjem: TO SU MOJE ŽELJE, PA MAKAR I NEOSTVARIVE, i zato MOLIM, ne komentirajte ih nepristojno !

Nemam pretenzije da se dopadam samo fizički.Natprosječno sam samostalna, praktična, svojeglava, prirodna, nepripitomljena, prevrtljiva, svoja, razmažena čak, veliki frend, mazna, jako nježna, osjetljiva i prisna kad volm.Znam obožavati, a nekad "ME NEMA" i pusti me da"me nema".Znam bezgranično voljeti, a znam i što je"samoća do bola".Ja sam "i OVO i ONO".Teško me imati- jer mene treba VOLJETI!!!!, inaće, radije sam SAMA.

Imam ja razne aktivnosti, poslove , interese, frendove, tabletice...ali fali mi ona prisna komunikacija.Fale mi zagrljaji, dodir, čvrst, a nježan. Povremeno osječam da mi je više dosta živjeti ovako.Očito nisam samodovoljna.Nemam više volje ni čekati ni tražiti, al , što mi drugo preostaje osim da mijenjam sebe ili svoje želje umeđuvremenu.

Dugo već vježbam da riječ "MORAM" izbacim iz riječnika.Kompleksi lagano blijede, samopouzdanje u porastu, duhovitost-nasljeđena, a vedrina spada u bonton komunikacije, Ipak:Nemam nikoga namjere ni zavađati ni impresionirati svojom osobnošću.Ja tražim"Mr.Savršenog, koji, kažu mi:"ne postoji" a i da vjerojatno ni ja nisam savršena. Pa nadam se da ipak negdje postoji "Mr.Samo za mene-savršen" , a tada ću i ja biti "Savršena" samo za njega, baš takva kava JESAM.

Upoznala sam i ja sex i tjelesnost koja je sama sebi svrha, ali sada to više ne želim prakticirati.Želim da nam sexualnost služi zbližavanju , bliskoj komunikaciji i prisnoti .Zamisli se u gomili lijepih žena- i bez obzira na erotsku požudu ili čin, znaš da si MOJ , svjestan moje bezuvjetne ljubavi.Da uživaš u erotici, da težiš jedinstvu spajanja umom, tijelom i duhom.

Kad te upoznam--Reći ću ti sve svoje projekte, svoje snove, dat ću ti svoju radost življenja, ali i poznavat ćeš moju tugu, koja je isto dio moje osobnosti. Vidjet ćeš me i sretnu i sposobnu da oraspoložim sve ljude oko sebe, kada sam sretna-sretna sam. Osjetit ćeš što je to ljubav do posljednje stanice i znat češ -kako se osjeća Bog, ako ću te ja voljetii ako si ti TAJ! ................. .......................... A opet, čudno, znam da se bojim veze!!!!!!!!!

Moj život??? svašta sam isprobavala: folklor, kiparstvo, keramika, slikajne, trbušni ples, judo, aerobic, jazz dence, fitnes, tae-bo, paraglajder, planinareje, kampiranje, skijanje i na vodi, surf, vozim gliser, motor, auto(sama mijenjam gumu)TA, "Plavi telefon" TM, jahanje-konji, Escalibur, preporadjanje, klizanje, rolanje, psihologija, štrikanje, djembe bubanj, klavir, obrada fotografije, filozofija... Uf, kad li sam sve to stigla?A i umorna sam od svega, mijenjam se, smirujem, povlačim u sebe, sve više.

Ponekada se stvarno ne osjećam živa kad ne dijelim svoje radosti i tuge s drugom osobom ( s prijateljima nije isto). Osjećam se puna ljubavi koja tinja u meni i izgaram i ja polako s njom .Nemogu je dati nekom samo tako , površno.

Rođena u Zagrebu, mnogo sam putovala posvuda po svijetu, a sada mi više nije bitno "Gdje" već "S kim" , , ..........................................................

--------------------------------------------------------------
A TI?

A EVO I PAR PITANJA kad već nekaj moram pitati da bi započeli komunikaciju : -Misliš li da znaš - Tko si ti?Je si li to otkrio?Jesi li shvatio što je to život i čemu služi ?. Živiš li ti vrline? Da li težiš dobroti i uočavaš li ljepotu, ? Jesi li humanista? Da li ono što živiš ima SMISAO?

Pitam se i tražim odgovore, a rado bih ih našla i kroz -tebe...

Željela bih da si: -U stalnom traženju i nalaženju smisla života i istine, filozof, pjesnička duša, boem , čak , ali ipak -ne bez kinte,hahahaa, praktično i životno osposobljen, da živiš-solo, možda s djecom, ali definitivno NE s mamom.Humanitarno nastrojen, pacifista i nikako nacionalista, ali da ipak voliš svoj kraj.Kajkavac- poželjno.


Željela bih da si: -blag a ipak odlučan, samopouzdan, komplexi me odbijaju, laganje -čudi. Nježan beskrajno, prisan i moj, sposoban da se samnom izležavaš danima, a ipak ne-lijenčina.Predan onom čime se baviš.Kada si samnom-budi samnom, a kada nisi-budi ono što jesi.Da imaš neku svoju vjeru ili viziju Boga, tu ne mislim pripadnost određenoj religiji. Po mogučnosti da ne voliš nogomet.Da voliš kuhati gol, jesti u krevetu i zavlačiti sepod plahte

Željela bih : Da voliš ljude, da nisi ulizica, tolerantan jako, ali čvrstih i svojih stavova.Neovisan o raznim narkoticima.Da voliš vino, al da nisi alkić, da me tješiš kad sam u "bedu" i da dijeliš samnom moja oduševljenja, da me "šuškaš" i grliš kada se osjećam "mala", da me ne kritiziraš prečesto ili nikako-po mogučnosti,hahaa, da imaš sluha, a učit ću te plesati, ako već ne znaš. Da si pažljiv i nježan.

JA volim drame.......željela bih : - da ti razumiješ inteligentan humor, da voliš velike tulume, ali da možeš bitii samo moj u nekoj brvnari na kraju svijeta.Da voliš ljude, životinje i život uopće.Da se osjećam malom u tvom naručju.Ne volim sportske žilavcekoji se furaju na "mladost", a vrijeme im je da nabace malu škembicu i malo špekeca .

Kad te pitam:tko si? Nemoj mi molimte govoriti što si po profesiji i koji auto voziš.. željela bih da imaš: -mali ego , a veliko samopoštovanje, duhovitost (razumiješ li humor "Normalnofobije" i kužiš li Montypaytonovace?) Ak te zeznem -vrijeđaš li se? Ja se volim smijati a u svojoj kompliciranosti - ja sam jednostavna

Zapravo.izgleda da opisujući "tebe kojeg tražim" izgleda da opisujem -"muškog sebe" .................................................. JADNOG LI ZAKLJUČKA!

Uredi zapis

08.09.2013. u 18:15   |   Komentari: 6   |   Dodaj komentar