začkaljuža bobinjak u vrtu preslice
moje pametno tijelo.
zna da nećemo, ono i ja, dobiti bolovanje ak se razbolimo.
zato čeka da odem na godišnji i ONDA podbaci.
ovo mi je sad već drugi put napravilo.
nego, shvatila sam da ne kuham dobro. nije bilo teško. izvrtit par proteklih ručkova. i reakcije jedaoca na iste. moje mišljenje tu nema ulogu. kaj se mene tiče, mogu pojest teglu ajvara između dvije kriške kruha i bit zadovoljna.
al sam isto tako shvatila da ak je jedaoc napijen/napušen da su moja jela vrhunska.
no, i to je nešto.
03.11.2009. u 23:00 | Prijavi nepoćudni blog | Dodaj komentar
taj jedaoc napušen si ti ili? :)
Autor: Dancing-Queen | 03.11.2009. u 23:04 | opcije
...jel hajvar domaći?...
Autor: nevr_mor | 03.11.2009. u 23:05 | opcije
da. dobro pitanje. nisam ja.
Autor: kolajah | 03.11.2009. u 23:10 | opcije
joint kao aperitiv, savršen recept
Autor: fleischman | 03.11.2009. u 23:11 | opcije
jeote, nevr, u slavoniji NEMA NEDOMAĆEG. to je svojevrsno prokletstvo. primjerice, ak kupiš knedle ledove, poprijeko te se gleda. kod kuće sam pušila skrivećki. ovdje kupujem knedle skrivećki.nikom ne kažem.
Autor: kolajah | 03.11.2009. u 23:12 | opcije
...ne vjerujem ti dok ne dođem, vidim, probam... :)
Autor: nevr_mor | 03.11.2009. u 23:19 | opcije
uvaljotka :D pozvat ću te na ubijanje i sjeckanje velikih svinja te spremanj njihovih dijelova u njihova vlastita crijeva ili pak kotlove vrućeg ulja ili pak kotlove vruće vode. tam možeš jest kolko oćeš. naravno, ako ne umreš od hipotermije do vremena ručka:) i akoćeš imat želuca za hranu nakon svega toga. ko radi, ne boji se gladi, kako siješ tako ćeš i žnjet i ne laje pas zbog sela
Autor: kolajah | 03.11.2009. u 23:26 | opcije
hahah kolaja..znaš sjetim se istih dilema..pa mi smješno..al naravno mora biti i vremenskog odmaka..da bude smiješno..hahaha smijem se:)))
Autor: la-donna-ines | 04.11.2009. u 2:35 | opcije
Mogu ti dati koji savjet ako želiš :)
Autor: High__Hopes | 08.11.2009. u 1:35 | opcije